آمریکا به همسایه ایران جنگنده F۳۵ می‌دهد ریاست‌جمهوری عراق: از تصمیم کمیته مسدودسازی اموال اطلاع نداشتیم آمریکا فروش تراشه به ایران و چین را ممنوع می‌کند مسکو: منتظر واکنش آمریکا به گفت‌وگوی پوتین و ویتکاف هستیم پوتین: مراکز قدرت جدیدی در جهان در حال شکل‌گیری است پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم کانال ۱۲ از وسعت جاسوسی اسرائیلی‌ها برای ایران پرده برداشت حمله عربستان به یک شهر مرزی یمن

خواهر رهبر کره‌شمالی: اوکراین و کره‌جنوبی «سگ‌های دست‌آموز آمریکا» هستند

خواهر رهبر کره شمالی، سئول و کی‌یف را به تحریک نظامی علیه پیونگ یانگ متهم و آنها را «سگ‌های دست آموز آمریکا» توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۱ - ۰۱ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 22
کد خبر: ۲۶۰۹۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ چند روز قبل سازمان جاسوسی کره جنوبی ادعا کرد کره شمالی سربازان خود را برای شرکت در جنگ اوکراین روانه کرده است.

«کیم یو جونگ» معاون مدیر کمیته مرکزی حزب حاکم کارگران کره شمالی و خواهر «کیم جونگ اون»، رهبر این کشور در پاسخ به این ادعا گفت: «سیاستمداران و کارشناسان نظامی در هر کشور کوچک یا بزرگی به طور معمول مطلعند که دست زدن به یک تحریک نظامی علیه یک کشور مسلح به تسلیحات هسته‌ای در جهان ممکن است منجر به یک وضعیت وحشتناک و غیرقابل تصور شود.»

خواهر رهبر کره شمالی ادامه داد: «کسی به جز دیوانه‌های کره جنوبی و اوکراین تا کنون دست به چنین حرکتی نزده است. چنین کاری تنها از سوی مقام‌های مجنون حکومت‌های سئول و کی‌یف بر می‌آید.»

کیم یو جونگ خاطر نشان کرد سئول و کی‌یف «دقیقا مشابه همدیگر اظهارات بی ملاحظه درباره کشور‌های مسلح به تسلیحات هسته‌ای مطرح می‌سازند. به نظر می‌رسد که این خصوصیت رایج سگ‌های دست آموز ایالات متحده است.»

او همچنین گفت تحقیقاتی از سوی آژانس‌های امنیتی کره شمالی به منظور تعیین جزئیات بیشتر درباره پهپاد‌هایی که به ادعای پیونگ یانگ از سوی سئول به آسمان پایتخت کره شمالی به منظور پخش اعلامیه‌های تبلیغاتی فرستاده شدند در دست اجرا است.

خواهر رهبر کره شمالی با هشدار به سئول گفت: «هیچ کس نمی‌داند تلافی و انتقام ما چطور تکمیل خواهد شد. روز پیش نیز حجم زیادی تبلیغات سیاسی آشغال فرستاده شده توسط کره جنوبی در بخش‌های زیادی از کره شمالی کشف شدند.»/ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار